• Program


    Kocsis Krisztián zongoraestje, MVM Koncertek

    Kocsis Krisztián zongoraestje, MVM Koncertek

    Kocsis Krisztián, bár tanulmányait még nem fejezte be, évek óta koncertező pianista: olyan gazdag szakmai múlt és komoly koncertrutin áll mögötte, mintha már tíz éve lenne a pályán.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 10. kedd, 18:00

    Műsor:

    Bach–Busoni: Esz-dúr „St. Anne” prelúdium és fúga, BWV 552, Chopin: Polonaise-Fantasie, op. 61, 

    Bartók: Tánc-szvit, Sz. 77 BB 86, Brahms: Paganini-variációk II. kötet, op. 35

    1997. szeptember 10-én született Budapesten. Zenész szülők gyermekeként a klasszikus zene mindig fontos szerepet töltött be életében: négy évesen már komponált és improvizált, mindennapjai zenehallgatással, zongorázással és zeneszerzéssel teltek. Fejlődését előbb édesapja, Kocsis Zoltán felügyelte, majd a Járdányi Pál Zeneiskolában Becht Erika foglalkozott a fiatal muzsikussal, akinek persze a Zeneakadémiára vezetett az útja. 2010-ben első díjat nyert a Nyíregyházán megrendezésre került XII. Országos Zongoraversenyen, 2011-ben a III. Országos Bartók Béla Zongoraversenyen játékát Kiemelt Nívódíjjal jutalmazták.
    2013 januárjában nagy sikerrel debütált a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben, a Liszt Ferenc Kamarazenekar közreműködésével, Kocsis Zoltán vezénylete alatt.
    2013 májusában elnyerte a Franciaországban, Párizsban megrendezésre került Ile de France Nemzetközi Zongoraverseny Philomuses különdíját, ahol ezzel egyidejűleg felkérték egy szólóestre. A 2014-ben a VI. Bartók Béla Nemzetközi Zongoraversenyen harmadik díjat nyert. Zeneakadémiai tanulmányait 2015-ben kezdte, 2016-ban a zeneszerzés szakra is felvették. Ugyanekkor egyetlen magyar versenyzőként bejutott a Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny döntőjébe, a legjobb hat közé; teljesítményét hét különdíjjal jutalmazták, amelyek között számos koncertfelkérés is szerepelt.

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016