• Program


    KOGART Kortárs Gyűjtemény

    KOGART Kortárs Gyűjtemény

    A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány új, nyárindító kiállításával a 2007-ben létrehívott KOGART Kortárs Művészeti Gyűjteménybe nyerhetünk bepillantást. A magyar kortárs művészet meghatározó alkotásait a Várkert Bazár Testőrpalotájának falain felvonultató tárlat kettős koncepció mentén született. A kiállítás a Gyűjteményen keresztül egyszerre állítja fókuszba az embert, az egyént és környezetét; illetve ezzel párhuzamosan a Gyűjtemény építését meghatározó történeti szemléletet.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2015. október 9. péntek, 19:19

    Ajánlatunk


    vígjáték két részben

    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

    Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016