• Program


    Kokopelli Jazz Matiné | gyerekmom

    Kokopelli Jazz Matiné | gyerekmom

    Interaktív, játékos koncert, a gyerekekkel közös éneklés, zenélés, és improvizáció; mindez a jazz hangzásvilágából merítve. Igényes és tartalmas kikapcsolódás, mondanivalójában, pedagógiailag és zeneileg egyaránt. A gyerekek a koncert alatt folyamatos interakciókkal, mozgásos feladatokkal, ritmusjátékokkal, szerepjátékokkal és különféle kreatív feladatokkal vesznek részt az aktív folyamatban.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 22. szombat, 10:30

    Interaktív, játékos koncert, a gyerekekkel közös éneklés, zenélés, és improvizáció; mindez a jazz hangzásvilágából merítve. Igényes és tartalmas kikapcsolódás, mondanivalójában, pedagógiailag és zeneileg egyaránt. A gyerekek a koncert alatt folyamatos interakciókkal, mozgásos feladatokkal, ritmusjátékokkal, szerepjátékokkal és különféle kreatív feladatokkal vesznek részt az aktív folyamatban. Az előadás része néhány rövid hangszerbemutató is, a koncert után pedig „hangszersimogató" az érdeklődő gyerekeknek.

    Tagok:
    Vörös Niki - ének, műsorvezetés
    Strausz Eszter - fuvola, szoprán szaxofon, műsorvezetés
    Sélley Szabolcs - alt szaxofon
    Varga Nóra - harsona
    Vörös László - zongora
    Bögöthy Ádám Viktor - bőgő
    Cseh Balázs – dobok

    3-10 éveseknek

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016