• Program


    Koncz Zsuzsa koncert

    Koncz Zsuzsa koncert

    Nem lehet máséval összekeverni a hangját. Simogat, elandalít, meghat, szórakoztat, lázít és felzaklat.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 3. szombat, 19:00

    Koncz Zsuzsa olyan egyedi jelenség a zenei életben, mint azok a német vagy francia dalénekesek, akik egy generáció (néha egy egész ország) közérzetét, érzelmi állapotát voltak képesek dalba önteni.

    Valamennyien ismerjük a Mama kérlek, a Ha én rózsa volnék, a Kertész leszek, a Kis virág vagy a Miért hagytuk című dalokat, és hívei örömmel tapasztalhatják, hogy az énekesnő legutóbbi lemeze, a Tündérország, amelyen József Attila és Tóth Krisztina megzenésített verse is elhangzik, óriási siker. Vidéken és a fővárosban egyik telt házas koncert követi a másikat. Jöjjenek el a Müpába, hallgassuk együtt, hiszen Koncz Zsuzsa nekünk, velünk és rólunk énekel.

    Ajánlatunk


    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016