• Program


    Korai Trancemission, előzenekar: Phantasy Bureau

    Korai Trancemission, előzenekar: Phantasy Bureau

    Az idén 27 éves Korai Öröm zenekar tagjaiból alakult formáció visszatérés a pszichedelikus gyökerekhez.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 30. szombat, 21:00

    Korai Trancemission

    A monoton, minimál dob és basszus feszültségét a percussion játéka oldja. A különleges khoomei ének, fuyara és doromb mellett, a gitár ethno hangzása és a szintetizátorok acid tónusa is utat tör. Megalakulása óta számtalan külföldi és hazai koncertje mellett az Ozora Fesztivál nagyszínpadán is, 25 ezer fős közönség előtt, nagy sikerrel szerepelt, amelyről videoklip is készült.

    Közreműködők: Csányi Viktor, Jócsik János, Kovács Andors, Paizs Miklós, Borosi Gábor, Domokos Tibor, Kilián Zoltán

    Phantasy Bureau

    A 2016-ban alakult Phantasy Bureau egy budapesti alternatív/synth/new wave zenekar. A kezdeti döccenők után a trió formátum (szinti-dob-basszus) szilárdult meg, az idei évet a banda már az új hangzás bejáratásának szentelte. Az év elején felvették új háromszámos anyagukat, a dalok keverését pedig rendhagyó módon más-más hangmérnökre bízták. Ennek a kislemeznek az előfutára a Your True Nature c. szám és az ahhoz forgatott videóklip (https://www.youtube.com/watch?v=PX39ApcrqWQ).

    Közreműködők: Szabó Pál Tamás, Molnár 'Doki' Gergely, Horváth Mátyás

    Ajánlatunk


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016