• Program


    KORTÁRSUNK CSEHOV MINIFESZTIVÁL / Kiss Csaba: De mi lett a nővel?

    KORTÁRSUNK CSEHOV MINIFESZTIVÁL / Kiss Csaba: De mi lett a nővel?

    KORTÁRSUNK CSEHOV MINIFESZTIVÁL / Kiss Csaba: De mi lett a nővel?
    (Előadás után beszélgetés az alkotókkal, az idén huszonkét éves produkció kapcsán.)

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 27. péntek, 20:00

    Csehovot a közönség a leheletfinom lélekrajzok, a fájdalmas őszi hangulatok, a kisiklott életek,és az eleve reménytelen elvágyódások írójaként ismeri, ám de létezik egy másik, egy "elvetemültebb" Csehov is: az anekdotaszerű, kaján, néha groteszkül kegyetlen novellák,vásott karcolatok szerzője. A "De mi lett a nővel?" férfimese nyolc ilyen rövid elbeszélés helyzeteire, motívumaira épül.

    "A kerettörténet szerint valamikor a múlt század végén három csóró orosz színész elindul a végtelen, forró országúton Bikulin bankár estélyére. Útközben egyikük - Jura - Történeteket, pletykaízű sztorikat mesél a társasági élet egyik mitikus nőjéről, Bikulin bankár unokahúgáról..."

    A "De mi lett a nővel?" című férfimese nyolc rövid elbeszélés helyzeteire, motívumaira épül. A különös dramaturgiájú előadásban szerelmek és csalódások, kivégzések és foghúzások, öngyilkosságok és ellenvonatok kavarognak Irina Bikulina ártatlan, mégis felkavaróan buja, szenvedélyes alakja körül. A játék végén minden titokra fény derül - a legvégsőre is - és megelevenedik a férfivágy örök tárgya, az a bizonyos legendás Nő.

    Az ősbemutató a Győri Nemzeti Színházban, 1997-ben volt.

    Szereplők

    Gyabkin - Gyabronka József
    Aljosa - Horváth Lajos Ottó
    Jura - Honti György

    Rendező: Kiss Csaba

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016