• Program


    zzKreatív kapcsolatok
    12

    zzKreatív kapcsolatok

    KREATÍV KAPCSOLATOK – kortárs opera és mémek találkozása a Kálmán Imre Teátrumban

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 13. szerda, 19:00

    Kreatív kapcsolatok abszolút mai opera. A történet négy ember sorsába enged betekintést, akik valamennyien sikeresek és tehetségesek, kapcsolataikban azonban rendkívül esendőek. A történtet középpontjában egy portréfotós, aki nagyon hasonlít az olyan jól ismert alakokra, mint Don Juan vagy Mephisto. Mindenki vonzódik hozzá, ugyanakkor mindenki fél is tőle, mindenki akarja, de ő senkit sem akar igazán. Ő az, aki nem csak modelljeinek előnyösebb profiljára, hanem személyiségük, életük legbelsőbb titkaira, félelmeire és elfojtott vágyaira is kíváncsi, fotóalanyai pedig pillanatok alatt válnak kiszolgáltatottá a lencse másik oldaláról figyelő idegen számára. Mindez pedig egy különleges kortárs kamaraoperába ágyazva, amelynek bár minden figurája sikeres a munkájában, életük mégsem teljes és a négy ember története végzetesen egymásba fonódik.

    A Beischer-Matyó Tamás zeneszerző által jegyzett kamaraopera librettóját és dalait Mechler Anna írta, és a zene mellett ez a történet fogta meg a rendezőt, Székely Krisztát, amikor igent mondott az Operettszínház felkérésére. "Egyrészt rendkívül izgalmasnak találtam, hogy egy ennyire mai történet találkozik az opera műfajával, másrészt a színházban és az életben is borzasztóan érdekel az a jelenség, amikor emberek találkoznak, alapvetően mindenki jó szándékkal közelít a másikhoz, de aztán mégis félresiklanak a dolgok".

    Szereplők: Frankó Tünde, Lukács Anita, Kendi Lajos, László Boldizsár

    Ajánlatunk


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

    Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

    Ajánló


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016