• Program


    *Krizshow - vendégek: Janza Kata és Dolhai Attila, Lackfi János

    *Krizshow - vendégek: Janza Kata és Dolhai Attila, Lackfi János

    Krizshow - Krizsó Szilvia talk show-ja az Átriumban
    vendégek: Janza Kata (+Dolhai Attila), Lackfi János

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 10. vasárnap, 19:00

    A Krizshow sokkal több, mint beszélgetős est.

    Havonta kétszer az amerikai „talk show-k” világát idézi, a „talk” mellett tehát nagy hangsúlyt kap a „show” is. Meglepetésvendégek, filmes és színpadi jelenetek, humoros játékok, izgalmas kérdések teszik különlegessé ezeket az estéket. 
    A vendégek a hazai gazdasági élet és művészvilág prominensei közül kerülnek ki, lesznek köztük sportolók, zenészek, írók, üzletemberek, műsorvezetők, színészek. Ami közös bennük: minőségi teljesítményük, emberi tartásuk megkérdőjelezhetetlen és szórakoztatóan tudnak mesélni sikereikről és kudarcaikról is.

    Krizsó Szilvia egyedi humora és az a képessége, hogy másokat megnyisson, garanciát jelentenek a minőségi szórakozásra, a valódi színházi élményre. Az önfeledt nevetés és az elgondolkoztató csendek katartikus színházi élményeket adnak. 

    Az egyes produkciók heti rendszerességgel láthatók az ATV képernyőjén, de nem pótolják a személyes jelenlétet, mert a színpad és a nézőtér között áramló energia olyan különleges és varázslatos hangulatot teremt, amelytől a szereplők és a közönség együtt lüktető és egymást erősítő közösséggé válik. 

    Ajánlatunk


    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016