• Program


    *Krizshow – vendégek: Molnár Piroska, Pogány Judit

    *Krizshow – vendégek: Molnár Piroska, Pogány Judit

    Krizshow - Krizsó Szilvia talk show-ja az Átriumban
    vendégek: Molnár Piroska, Pogány Judit

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 14. hétfő, 19:00

    A Krizshow sokkal több, mint beszélgetős est.

    Havonta egyszer az amerikai „talk show-k” világát idézi, a „talk” mellett tehát nagy hangsúlyt kap a „show” is. Meglepetésvendégek, filmes és színpadi jelenetek, humoros játékok, izgalmas kérdések teszik különlegessé ezeket az estéket. 

    A vendégek a hazai gazdasági élet és művészvilág prominensei közül kerülnek ki, lesznek köztük sportolók, zenészek, írók, üzletemberek, műsorvezetők, színészek. Ami közös bennük: minőségi teljesítményük, emberi tartásuk megkérdőjelezhetetlen és szórakoztatóan tudnak mesélni sikereikről és kudarcaikról is.

    Krizsó Szilvia egyedi humora és az a képessége, hogy másokat megnyisson, garanciát jelentenek a minőségi szórakozásra, a valódi színházi élményre. Az önfeledt nevetés és az elgondolkoztató csendek katartikus színházi élményeket adnak. 

    Az egyes produkciók heti rendzerességgel láthatók az ATV képernyőjén, de nem pótolják a személyes jelenlétet, mert a színpad és a nézőtér között áramló energia olyan különleges és varázslatos hangulatot teremt, amelytől a szereplők és a közönség együtt lüktető és egymást erősítő közösséggé válik. 

    Ajánlatunk


    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Ajánló


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016