• Program


    Kultúra napja - Kaláka Együttes

    Kultúra napja - Kaláka Együttes

    MAGYAR KULTÚRA NAPJA
    „VALAKI JÁR A FÁK HEGYÉN”
    Kányádi Sándor-est a KALÁKA Együttes előadásában


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 21. vasárnap, 17:00

    1989 óta tartjuk és emlékezünk meg a Magyar Kultúra Napjára. A feljegyzések szerint Kölcsey Ferenc 1923. január 22-én fejezte be a Himnusz kéziratát, így 1989 óta ezt a dátumot jelölték meg az ünneplésre. Ezen a napon országszerte jelentős kulturális események, irodalmi műsorok, koncertek, felolvasóestek zajlanak a művelődési intézményekben és egyéb közösségi színtereken. A mostani alkalommal a megalakulásának majd félévszázados évfordulóját ünneplő Kaláka Együttes a vendégünk. Műsorukban a jeles erdélyi költő: Kányádi Sándor megzenésített versei hangoznak el.

    Ajánlatunk


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016