• Program


    Kutyák

    Kutyák

    Kutyák
    Câini
    román dráma, 104 perc, 2016
    román nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 21. kedd, 16:00

    Rendező: Bogdan Mirică

    Szereplők: Dragoș Bucur, Vlad Ivanov, Gheorghe Visu

    Roman Dobrudzsa egyik isten háta mögötti falujába utazik, hogy eladja a földet, amelyet néhány hónappal korábban elhunyt nagyapjától örökölt. Miközben a telek eladásán fáradozik, furcsábbnál furcsább eseményeknek lesz tanúja. Mindent beleng a már-már tapintható, általános fenyegetettség-érzés. „A mai napig léteznek Romániában olyan helyek – mindenki által elfeledett rurális vidékek – ahol a törvény csupán távoli és absztrakt fogalom”. (Bogdan Mirică, rendező)

    A filmet Cannes-ban az Un Certain Regard szekcióban mutatták be, ahol a filmkritikusok részesítették elismerésben, de díjazták a TIFF-en, a Szarajevói Filmfesztiválon és a Gopo Gálán is. 

    Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

    Roman, un tânăr de la oraș, ajunge într-un sat izolat din Dobrogea, unde are de gând să vândă pământul moștenit de la bunicul său, care a murit cu câteva luni în urmă. În timp ce face demersurile pentru vânzarea moșiei, Roman devine treptat martorul unor evenimente bizare. O senzație generală de amenințare plutește în aer. „Chiar și azi mai există locuri în România – zone rurale, uitate de Dumnezeu – unde „legea” e doar un concept îndepărtat și abstract”. (Bogdan Mirică, regizor)

    Filmul a fost prezentat la Cannes în cadrul secției Un Certain Regard, unde a primit aprecierea criticilor, a fost premiat și la TIFF, la Festivalul de Film de la Saraevo, respectiv în cadrul Galei Gopo. 

    Nerecomandat minorilor sub 16 ani.

    Díjak: Cannes 2017, Un Certain Regard szekció, Filmkritikusok díja: Bogdan Mirică

    Ajánlatunk


    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    Ajánló


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016