• Program


    Lajkó Félix szóló koncert
    2

    Lajkó Félix szóló koncert

    Démonikus improvizációk, szárnyaló dallamok, lelkünket az ismeretlenbe repítő virtuozitás. A hegedűművész a zene nyelvén mesél érzésekről, hangulatokról, képekről.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 13. péntek, 19:00

    Lajkó Félix 3 arca

    Lajkó Félix, Liszt Ferenc-díjas hegedűművész és zeneszerző Topolyán (Vajdaság) született 1974-ben. Első hangszere a citera volt, amellyel tíz éves korában ismerkedett meg. Hegedűt az általános iskola 6. osztályában vett a kezébe először. A szabadkai zenei középiskola második osztályát otthagyva indult el Budapestre egy kölcsönkért hegedűvel...azóta különféle formációkban járja a világot és bűvöli el hegedű- és citerajátékával a nagyérdeműt.
    Neves együttesekkel és zenészekkel dolgozott együtt, úgy mint Szabados György, Boris Kovač, a francia Noir Désir zenekar, Alexander Balanescu, Boban Marković, Roby Lakatos. 1994 óta számos lemeze jelent meg, írt zenét színházi előadásokhoz és komponált filmzenéket.

    A VeszprémFesten 3 estén át 3 különböző formációban élvezhetjük a művész virtuóz hegedűjátékát, ismerhetjük meg 3 arcát.

    Helyszín - Jezsuita Templomkert:
    A Séd patak mentén juthatunk el a fesztivál életébe ez évben bekapcsolódó, új szabadtéri helyszínre is:  az 1747-ben épült jezsuita templom és az ősi veszprémvölgyi apácakolostor (melyet Szent István király  alapított 1020 körül) megszépült romkertje környezetében, négyszáz fős közönség előtt  lép színpadra Lajkó Félix, 3 estén át.
    A Templomkert esőhelyszíne a Hangvilla Közösségi Tér.

     

     

    Ajánlatunk


    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016