• Program


    Lajkó Félix szóló koncert
    2

    Lajkó Félix szóló koncert

    Démonikus improvizációk, szárnyaló dallamok, lelkünket az ismeretlenbe repítő virtuozitás. A hegedűművész a zene nyelvén mesél érzésekről, hangulatokról, képekről.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 13. péntek, 19:00

    Lajkó Félix 3 arca

    Lajkó Félix, Liszt Ferenc-díjas hegedűművész és zeneszerző Topolyán (Vajdaság) született 1974-ben. Első hangszere a citera volt, amellyel tíz éves korában ismerkedett meg. Hegedűt az általános iskola 6. osztályában vett a kezébe először. A szabadkai zenei középiskola második osztályát otthagyva indult el Budapestre egy kölcsönkért hegedűvel...azóta különféle formációkban járja a világot és bűvöli el hegedű- és citerajátékával a nagyérdeműt.
    Neves együttesekkel és zenészekkel dolgozott együtt, úgy mint Szabados György, Boris Kovač, a francia Noir Désir zenekar, Alexander Balanescu, Boban Marković, Roby Lakatos. 1994 óta számos lemeze jelent meg, írt zenét színházi előadásokhoz és komponált filmzenéket.

    A VeszprémFesten 3 estén át 3 különböző formációban élvezhetjük a művész virtuóz hegedűjátékát, ismerhetjük meg 3 arcát.

    Helyszín - Jezsuita Templomkert:
    A Séd patak mentén juthatunk el a fesztivál életébe ez évben bekapcsolódó, új szabadtéri helyszínre is:  az 1747-ben épült jezsuita templom és az ősi veszprémvölgyi apácakolostor (melyet Szent István király  alapított 1020 körül) megszépült romkertje környezetében, négyszáz fős közönség előtt  lép színpadra Lajkó Félix, 3 estén át.
    A Templomkert esőhelyszíne a Hangvilla Közösségi Tér.

     

     

    Ajánlatunk


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    bohózat két felvonásban

    Ajánló


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016