• Program


    Lajta múzeumhajó belépő / Budapest Naval and Ship Museum entrance ticket

    Lajta múzeumhajó belépő / Budapest Naval and Ship Museum entrance ticket

    „Utazz vissza 150 évet a dunai hadihajózás történetében, ismerd meg az egykori osztrák-magyar hadiflotta egyetlen helyreállított egységét, a világ legöregebb folyami páncélos hadihajóját, mely 47 évig állt hadi szolgálatban, és végig harcolta az első világháborút.”

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 14. vasárnap, 10:00

    Utazz vissza 150 évet a dunai hadihajózás történetében, ismerd meg az egykori osztrák-magyar hadiflotta egyetlen helyreállított egységét, a világ legöregebb folyami páncélos hadihajóját, mely 47 évig állt hadi szolgálatban, és végig harcolta az első világháborút.

    A Magyar Honvédség I. Tűzszerész és Hadihajós Ezredének zászlóshajója az Országház épületénél mutatja be a korabeli hajós életet, fedélzetén végighaladva még a puskapor illatát is érezni lehet.

    A Lajta Monitor hadihajó csaknem másfél évszázados hajóteste a szétbontása előtti pillanatban menekült meg a pusztulástól. A néhai hajóhadból az egyetlen, amely eredeti formájában lett visszaállítva.

    Izgalmas interaktív hajós múzeum – életre szóló élmény mindenkinek. Megelevenedik a történelem.

    A múzeumhajó június 2-től szeptember 30-ig a hét minden napján, 10-18 óra között látogatható.

    A Lajta Monitor Múzeumhajó fedélzetén található kiállítást audioguide segítségével tekinthetik meg a látogatók.

    Helyszín: Id.Antal József rkpt.
    GPS: 47.5051738,19.0446353,17.28

    A megvásárolt jegy érvényes a Lajta Múzeumhajó megtekintésére, a Gróf Széchenyi Hajó megtekintésére és a Kossuth Múzeumhajóra.

    A belépő árával a hajó fenntartását és a restaurálását támogatja.

    Ajánlatunk


    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016