• Program


    Lány a sárkányhajóban

    Lány a sárkányhajóban

    -Lány a sárkányhajóban-
    kalandozás a vikingek korában 4-100 éves korig
    írta: Kaszás Villő
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 11:00

    Szereplők:
    Gwen: Balatoni Dóra
    Sznorr: Boronyák Gergely
    Művészeti munkatársak: Kontha Nelli és Koltai Judit

    Megtörténhet, hogy egy ősöreg holló repül be az óvoda, a színház, vagy a művelődési ház ablakán. Megtörténhet, hogy a sok összegyűlt gyerekről eszébe jut egy réges-régi történet, ami fiatal holló korában történt meg vele valahol egy viking faluban. Vajon változtak azóta a gyerekek, vagy csak a világ változott meg körülöttük? Meséjéből talán kiderül.

    Sznorr és Gwen testvérek. Mikor Gwen megbetegszik, bátyja, Sznorr, kétségbeesve keresi húgának az orvosságot. Az erdőben barangolva találkozik a tündérekkel, akikkel egyezséget köt. Megkapja az áhított gyógyszert, de ezért örökké a tündérkirály szolgája marad. Mikor Gwen felépül, Sznorr keresésére indul. Fiúruhát öltve hajózik egészen az istenek szivárványhídjáig, hogy az istenektől kapott értékes karddal kiválthassa bátyját. De a kardot csak a legügyesebb harcos kaphatja meg. Gwen három próbát áll ki, melyekben állhatatosságával, fürgeségével és apró termetével győz. Az első próba alkalmával a víz alatti birodalomból kell felhoznia Thor elejtett kalapácsát, a második próba a versenyfutás Lokival, az alakváltó istennel, harmadik próbaként Ymir óriással kell megbirkóznia. A kislány végül kiérdemli a kardot, és kiszabadítja bátyját a tündérek birodalmából.
    A közönséget az ősöreg Holló vezeti végig a viking hősök útján. A nézők maguk is aktív részeseivé válhatnak a történetnek, varázsmondókáikkal, táncukkal, énekükkel.

    Ajánlatunk


    A Vabadaba egy érzés. Pontosabban sokféle érzés. A szerelem 22 árnyalata, ami 22 dalban szólal meg mostantól. Geszti Péter új koncert-estjén egykori Jazz+Az-os partnerével, Váczi Eszterrel kezd újabb zenés kalandba, hogy hol szentimentális, hol ironikus módon szóljon a szerelem csodáiról és viszontagságairól.

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016