• Program


    L'art pour L'art: Halványlila gőz

    L'art pour L'art: Halványlila gőz

    L'art pour l'art Társulat: Halványlila gőz
    komédia

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 15. kedd, 20:00

    A közkedvelt L'art pour l'art Társulat legújabb bemutatójával tér vissza idén nyáron is a Városmajori Szabadtéri Színpadra. A 2017 februárjában bemutatott Halványlila gőz című előadás a társulat 17. önálló színházi estje.

    Az immáron 31 éve fennálló társulat ezúttal is mindent megtesz annak érdekében, hogy a nézők nevetőizmai egy percig se pihenjenek.
    Mindenkit szeretettel invitál egy felhőtlen szórakozást ígérő estére a L'art pour l'art Társulat: Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni.

    Írta és előadja:

    Szászi Móni
    Dolák-Saly Róbert
    Laár András
    Pethő Zsolt

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

    Ajánló


    JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre…

    François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei…

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016