• Program


    L'art pour l'art - Halványlila gőz

    L'art pour l'art - Halványlila gőz

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 19. vasárnap, 19:00

    Az immár 31 éve fennálló Társulat ezúttal is mindent megtesz annak érdekében, hogy a nézők nevetőizmai egy percig se pihenjenek. 

     
    A Halványlila gőz a L’art pour l’art társulat legújabb színházi estje. Mindenkit szeretettel invitál egy felhőtlen szórakozást ígérő estére a L’art pour l’art Társulat: Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni.  
     
    “Megszületett az új műsorunk címe! Sokáig halványlila gőzünk sem volt, hogy milyen címet adjunk a legújabb őrületes, műsorunknak, aztán a probléma megoldotta saját magát, így lett az új estünk címe: Halványlila gőz.”

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

    Ajánló


    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016