• Program


  Aktuális előadások  Hogy miért volt ez az előadás már a bemutatón hatalmas siker?
  Hogy miért van tele a színdarab klasszikusnak ígérkező l’art por l’art-jelenettel, vetítéssel, verssel, dallal, és egyebekkel? És vajon hogyan indulhat el úgy az előadás, hogy még el sem kezdődött? És miért tarolnak a régi és új figurák ma is úthengerővel? És mi a titka a mágikus négyes varázslatos színpadi jelenlétének?

  Ezekre a kérdésekre a Társulat tagjai is csak azt mondanák, hogy halványlila gőzük sincs. Persze biztos van, csak nem árulják el. A legékesebb bizonyíték erre a Halványlila gőz című előadásuk, amit elmondásuk szerint csak azok láthatnak, akik akarnak.

  Elképedhetnek a kíváncsi nézők Kíváncsi Hajnalka legújabb műsorszámán, aki időutazásra invitálja az érdeklődőket.  Zigóta és Margit társaságában látogatást tehetnek a fogászaton. Belekukkanthatnak a vadonatúj vetítésekbe, megtudhatják, hogyan imádják egymást egy ünneplő család tagjai, és halálra izgulhatják a rettenetes róka kalandjait.

  Tájékozódhatnak a géniusz Költő alkotói fantáziájának legújabb drágaköveiről, és arról, hogy Edebede bácsi meséjébe hogyan kerülhetett bele az öntörvényű Tompika. Valamint újabb dalok, Boborján- és Besenyő család-jelenetek, francia bábeposz, és ki tudja, még hány csoda várja a nézőket.

  Jó szórakozást kíván a Társulat Örömtermesztő Génbizottsága!

  Ajánló


  A 6 kontinensen több mint 60 millió néző által látott és a filmvászonról…

  Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián A Pál utcai fiúk Molnár…

  A Mézesvölgyi Nyár előadása Marc Camoletti: Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban vígjáték két…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016