• Program


    Led Zeppelin Session / Led Zeppelin 50 / John "Bonzo" Bonham 70

    Led Zeppelin Session / Led Zeppelin 50 / John "Bonzo" Bonham 70

    SESSION: LED ZEPPELIN 50 / JOHN „BONZO” BONHAM 70
    Ez év októberében lesz 50 éve, hogy megalakult minden idők egyik legnagyobb hatású rock zenekara, a Led Zeppelin. 250 millió eladott lemez, tucatnyi, rekordok könyvébe illő teltházas turné, műfaji határokat átlépő zeneiség.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. június 1. péntek, 21:00

    SESSION: LED ZEPPELIN 50 / JOHN „BONZO” BONHAM 70

    Ez év októberében lesz 50 éve, hogy megalakult minden idők egyik legnagyobb hatású rock zenekara, a Led Zeppelin. 250 millió eladott lemez, tucatnyi, rekordok könyvébe illő teltházas turné, műfaji határokat átlépő zeneiség. A legek lege…

    Magyarországon az elmúlt évtizedekben megannyi híres zenész kezdte pályáját a Led Zeppelin által ihletve, és kiváló muzsikusok nevével fémjelzett emlékzenekarok tolmácsolták az „Istenek kalapácsának” is nevezett brit formáció dalait. 

    A veszprémi SESSION – kisebb nagyobb megszakításokkal - több mint két évtizede ápolja rendkívüli műgonddal ezt a hatalmas zenei örökséget, sokszor bátran hozzányúlva a szerzeményekhez, úgy változtatva rajtuk, ahogy maga a Zep is tehetné, vagy tehette volna. Apró zenei utalások, váratlan fordulatok teszik még izgalmasabbá koncertjeiket. 

    2018. június 1-én, a budapesti Bakelit Multi Art Center színpadán a SESSION zenekar által elevenedik meg a zenetörténet egyik legnagyszerűbb fejezete, külön megemlékezve a Led Zeppelin tragikusan fiatalon elhunyt dobosáról, John „Bonzo” Bonhamről, aki Május 31-én lenne 70 éves.

    Miért lesz különleges ez a koncert?

    Mert olyan neves hazai dobosok fogadták el a SESSION zenekar meghívását,mint Pálmai Zoltán, Németh Gábor, Schvéger Zoltán, hogy méltón ünnepeljük meg ezt a kettős jubileumot! 

    Továbbá a MUSIC MERCANT, és az R55 MUSIC STORE jóvoltából,egy teljes LUDWIG ORANGE VISTALITE BONZO ZEP dob-set-et használhatunk.Ez az a dob amit a ”The Song Remains The Same” cimű filmben Bonzo használ.

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

    Ajánló


    Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

    Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

    A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016