• Program


    Lelki fröccs - Dr. Kádár Annamária

    Lelki fröccs - Dr. Kádár Annamária

    Dr. Kádár Annamária: Útravaló kényes nevelési helyzetekhez
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 22. péntek, 18:00

    Előadásomban túlnyomórészt azokról a nevelési kérdésekről beszélek, amelyekkel kapcsolatban a legtöbbször kértek tőlem tanácsot az elmúlt években. Szó lesz a testvérféltékenység kezeléséről, a dackorszakról, a gyermek halálhoz való viszonyáról, a konfabulációról, a hazugságok kezeléséről, a jutalmazásról, büntetésről, határokról, szabályokról, az önbizalom, önértékelés kérdéséről, a gyermekkori félelmekről, szorongásokról és többek között arról is, hogy szülőként mi az, amit tanulhatunk gyermekeinktől, és hogyan lehetünk “elég jó” szülők. Részletesen kitérek arra is, hogy mit jelent a helyzetfüggő nevelés.

    Jegyár: 1000 Ft

    Ajánlatunk


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Ajánló


    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016