• Program


    Lemezjátszó - Bob Marley

    Lemezjátszó - Bob Marley

    A Fülesbagoly bemutatja :: LEMEZJÁTSZÓ
    Bob Marley – Natty Dread
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 12. kedd, 19:00

    Albumszakértő: Sena
    Házigazda: Horváth Gergely

    Egy új, az országban is egyedülálló programsorozatot indítunk el, ahol minden alkalommal egy bakelit lemezt hallgathat meg a közönség a B32 Galéria és Kultúrtérben.
    A legmeghatározóbb, évfordulós albumokat játszuk le nektek a Rock’n’Roll történelem legnagyobbjaitól. A programsorozat nívóját Horváth Gergely, a Petőfi Rádió hajdani Kultúrfitnesz c. műsorának vezetője biztosítja, aki a hazai könnyűzenei élet sztárjaival az adott lemez koncepciójáról, háttértörténetéről beszélget.
    Célunk, hogy a könnyűzene évtizedek óta a mai napig meghatározó formátuma, az album újra visszanyerje népszerűségét, értékét.
    A lemezjátszás minőségéről az Audio-Technica és a Trevis Audio gondoskodik.
    „A hallgatás élmény. Játsszuk le!”

    Ajánlatunk


    Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016