• Program


    Lengyel Sándor - Hogyan Legyél Milliárdos?

    Lengyel Sándor - Hogyan Legyél Milliárdos?

    Hogyan Legyél Milliárdos? – Decemberi Előadás
    Az üzleti modellezés módszere és a legendás vagyon és életstílus születésének összefüggése – egy tanítás, hogy szabad, boldog és eredményekben gazdag legyél.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 12. kedd, 18:00

    Mi a köze az üzleti modellezés módszerének a legismertebb magyar sikerember, Gattyán György legendás vagyonához?

    Lengyel Sándor eredeti filmes dokumentációkón keresztül mutatja meg a teljes igazságot az elképzelhetetlenül sikeres emberekről, úgy ahogy az valójában megtörtént és most is történik. Egyúttal elindította az exkluzív Akadémiát, ahol konkrétan megtanítja a saját módszerét, amivel bárki milliárdos lehet. Pontosan azt a tematikát, azokat a gyakorlatsorokat és azt a technológiát fogja átadni, amivel Gattyán Györgyöt is azzá tette.

    ***

    A Lengyel Sándor Akadémia a HOGYAN LEGYÉL MILLIÁRDOS témában összesen 2 évig fog menni. Ha kihagysz egy részt az első évben, a következőben bepótolhatod.

    “HASZNÁLD A TUDÁSOM”

    ***

    A program után az Előadó “Az ember, aki birodalmat épít” című szeptemberben megjelent könyvét fogja dedikálni. Ha szerencséd van, neked is személyes üzenetet ír.

    Ajánlatunk


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016