• Program


    Let It Snow! – Szűcs Gabi és a Mendelssohn Kamarazenekar karácsonyi koncertje

    Let It Snow! – Szűcs Gabi és a Mendelssohn Kamarazenekar karácsonyi koncertje

    Szűcs Gabi a hazai könnyűzenei élet kiemelkedően sikeres előadója. Akár angolul, akár magyarul énekel, saját dalokat vagy sztenderdeket szólaltat meg, jellegzetes hangja, szenvedélyes előadásmódja magával ragadja a közönséget.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 13. szerda, 20:00

    „Nem emlékszem a pillanatra, amelyben eldöntöttem, hogy énekesnő leszek. Egész életem efelé vitt, a színpadra, ahol szórakoztathatok, ahol kitárhatom a szívem, ahol nő leszek, ahol a legjobbat hozhatom ki önmagamból. Ahol szeretek és szeretnek. A hangomon keresztül, a zenén keresztül.” A Cotton Club Singers alapító tagja volt, majd tizennégy év után, 2007-ben kivált az énekegyüttesből, új zenei világot fedezett fel, s szólókarrierje során művészi személyisége is kibontakozhatott. Egyedi, „füstös” hangja a swing és a jazz irányába terelte, de a pop és a soul műfajában is otthonosan mozog. Erős színpadi jelenlétéhez nőiesség, humor és lendület társul.
    Karácsonyi koncertjén többek közt Ella Fitzgerald, Dean Martin, Nat King Cole és Bing Crosby örökzöldjei szólalnak meg, a hazai jazz kiválóságait felsorakoztató, héttagú swingzenekar kíséretével. A koncert különlegessége, hogy közreműködője lesz a Bartók-Pásztory-díjas Mendelssohn Kamarazenekar is. A Kováts Péter hegedűművész vezette veszprémi együttes repertoárja igen széles, a barokktól a bécsi klasszikán és a romantikán át egészen a 20. századi és kortárs művekig terjed - Szűcs Gabi koncertjén viszont merőben új szerepkörben mutatkoznak be.

    Közreműködők:

    Szűcs Gabi: ének
    Pataj György: zongora
    Sárkány Sándor: bőgő
    Berdisz Tamás: dob
    Kormos János: gitár
    Kuzbelt Péter: baritonszaxofon
    Hámori János: trombita
    Fajszi Csanád: harsona
    Mendelssohn Kamarazenekar (művészeti vezető: Kováts Péter)

    Ajánlatunk


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016