• Program


    Licsák Attila zongoraestje

    Licsák Attila zongoraestje

    Licsák Attila ifjú zongoraművész önálló estje

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 23. péntek, 18:00

    Műsor:

    Scarlatti:
    a-moll szonáta K. 109,
    F-dúr szonáta K. 554,
    c-moll szonáta K. 526
    Haydn:
    e-moll divertimento Hob. XVI: 47
    Janacek:
    1. Estéink,
    2. Úgy csiripeltek, mint a fecskék
    - 2 darab a Benőtt ösvényen-ből
    Webern:
    Klavierstück - 1925
    Haydn:
    e-moll szonáta Hob.XVI:34
    Grieg:
    Peer Gynt, 1. szvit

    LICSÁK ATTILA 1989-ben született. Hét évesen kezdett zongorázni. Dezső Marianna igazgatónőnél tanult a Tatabányai Erkel Ferenc Zeneiskolában. 13 évesen vették fel a Zeneakadémia Kivételes Tehetségek Képzőjébe. Itt tanárai Eckhardt Gábor, Keveházy Gyöngyi, Wágner Rita voltak. A Zeneakadémia zongora szakára az érettségi után 18 évesen felvételizett. Első helyen vették fel, egyöntetű szavazással. Zongorából Falvai Sándor, Nagy Péter, Kemenes András tanár uraknál tökéletesíthette a tudását. Kamarazene tanárai Wágner Rita és Gulyás Márta voltak. 2010-ben kitüntetéses Bachelor-diplomát kapott zongora előadóművészként. 2011-ben egyből a Master szakra vették fel Zenetudományiból a Zeneakadémián. Főként Bartók és Liszt után nyomozott idáig.

    Master diplomakoncertjét 2012 júniusban adta, és jeles osztályzatot kapott.

    Horvátországban 15 évesen első díjat nyert korcsoportjában a nemzetközi Zlatko Grgosevic zongoraversenyen. A Magyar Rádió zongoraversenyén 2009-ben második helyezett lett, első díjat nem adtak ki.

    Számos önálló estet adott: a Nádor teremben, a Régi zeneakadémián, a Péczeli Ráday kastélyban, a Zeneakadémia kistermében, a Fészek klubban, a Rádió Márvány-termében. A 2010-es Kalocsai Kékmadár Fesztiválon megnyitó koncertet adhatott. Fellépett többek között a BM Duna Palotában, az Óbudai Társaskörben, és a Kossuth klubban. 2011-ben a Miskolci Operafesztivál Megnyitó Előadásán játszott.

    Abban a szerencsés helyzetben van, hogy kurzusokon olyan nagymesterektől tanulhatott, mint Rados Ferenc, Dimitrij Baskirov, Schiff András és Vásáry Tamás.

    Ajánlatunk


    Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

    A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016