• Program


    Lila akácok - Canarro zenekar koncertje @Ceglédbercel

    Lila akácok - Canarro zenekar koncertje @Ceglédbercel

    A fantasztikus zenekar a KertiPartiTúra vendége lesz ezen a kellemes nyári estén, felhőtlen kikapcsolódást nyújtva mindannyiunknak.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 18. szombat, 19:00

    A Canarro együttes Magyarország első gipsy jazz zenekara, amelynek repertoárjában a hazai tradíciók kerülnek ötvözésre a jazz és a manouche swing stílusaival. Saját és ismert dallamok, köztük ismert film betét dalok, egy igazán különleges hangzásban: a Django swing, a tangó, a magyar békebeli sanzon és jazz-zene stílusában ötvözve kerülnek feldolgozásra, a jazzre jellemző zenei szabadsággal. A swinges lüktetésű manouche dallamokat, olykor magyar népzenei elemekkel keverve, új, teljesen egyéni stílust teremtenek zenéjükkel. Izgalmas zenei utazásban varázsolják elénk a 20-30-40-es évek swing és jazz zenéjét fiatalos, dinamikus, improvizatív stílusban, felemelő dallamokon keresztül.

    A szívhez szóló muzsika mellől most sem hiányozhat a Két Szabó és a Megyeri-Hanti Pincészet, akik a testi örömök szolgálatában állnak finom falatok és jó bor formájában az est folyamán.

    Belépő: 2500 Ft, elővételben 2300 Ft.
    14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

    Ajánlatunk


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    MŰSOR: Wagner: Tannhäuser - nyitány, WWV 70 Beethoven: 3. (c-moll) zongoraverseny, op. 37 Sosztakovics: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Concerto Budapest Vezényel: Keller András

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016