• Program


    Lili bárónő
    4

    Lili bárónő

    Operett két felvonásban
    a szarvasi Cervinus Teátrum előadásában

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 7. vasárnap, 17:00


    A történet kezdetén Illésházy László gróf (Boronyák Gergely) édesapja halála után eladta az ősi birtokot, az adóssággal együtt. Éppen csomagol, amikor megérkezik volt kedvese, Sasvári Clarisse színésznő (Szemerédi Bernadett), aki a kihűlt érzelmeket szeretné felújítani a gróffal – a gróf ugyanis színdarabot írt, amiben a színésznő volt a főszereplő, ezúttal azonban hatástalan Clarisse csábítása. A férfi már indulna, amikor megérkezik az új tulajdonos, Malomszegi Ernő báró (Nádházy Péter), aki megvette az ősi kastélyt adósságával együtt. Vele van lánya, Lili baronesse (Erdélyi Timea) és a vagyontalan Remeteházi Galambos Iván Alfréd Frigyes (Maróti Attila), aki feleségül szeretné venni Lilit. A gróf ingujjban van, a találkozáskor hirtelen kezébe kapja – zakó helyett – Józsi komornyik (Magyari László) otthagyott mellényét, mire a báró, azt hiszi háziszolga, és állást ajánl neki, mert kell valaki, aki ismeri a grófi viselkedést. László megpillantja Lilit, és megababonázza a szép bárókisasszony, így elfogadja Malomszegi ajánlatát –, belemegy a játékba. Közben Becsei, Illésházy gróf tiszttartója is színen van, akit a pénz mozgat, mindent csak pénzért hajlandó elintézni, a szálak sokszor az ő kezében futnak össze. Megérkezik a kastélyba a két Illésházy grófkisasszony, Agátha (Dósa Zsuzsa) és Chistina (Varga Anikó), akik jussukért jöttek, immár hatodik alkalommal. Ezzel együtt van a társaság, akik mindannyian saját boldogulásukat akarják, de nem biztos, hogy minden úgy sikerül, ahogy szeretnék. Szerelmes, mulatságos és feszült pillanatok váltják egymást, de ahogy az operettben és a mesében lenni szokott, mindenki boldog lesz a végén.

     
    Jegyárak: 2800 Ft és 3400 Ft

     

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Ajánló


    Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016