• Program


    Little G Weevil - Something Poppin’ lemezbemutató koncert

    Little G Weevil - Something Poppin’ lemezbemutató koncert

    Little G Weevil lemezbemutató koncertje a Hangvillában.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 26. csütörtök, 19:00

    Little G Weevil (Szűcs Gábor) új lemezzel jelentkezett szeptemberben, amely egyben fontos mérföldkő is karrierjében, hiszen szakítva a korábbi évek tradicionalis blues hangzásával , ezúttal egy jóval modernebb megközelitésű anyag született. Partnere a kiváló Atlanta-i dobos, Daniel Harper, valamint billentyűs hangszereken Premecz Mátyás, gitáron Borsodi László és basszusgitáron Pfeff Márton.

    “A lemez fő inspirációja a 70-es évek afro-amerikai zenéje volt. Ez az a korszak, amikor a blues elkezdett keveredni modernebb, funkysabb ritmusokkal és soulos dallamokkal. Ekkortájt jelentek meg a blues-alapú rockdalok is. Ezek szintén jellemzőek az album egy részére. Nagyon büszke vagyok erre a lemezre, szerintem ez életem eddigi legkreatívabb munkája. Magyar-amerikai-angol-spanyol kooprodukció” - mondta a hvg-nek Little G. Weevil.

    A felállás:

    LGW: ének, gitár
    Daniel Harper: dob
    Premecz Mátyás: hammond orgona
    Borsodi László: gitár, ének
    Pfeff Márton: basszusgitár

    Ajánlatunk


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    Ajánló


    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016