• Program


    Lóci Játszik

    Lóci Játszik

    2017-ben talán a Lóci Játszik zenekar felbukkanása volt az egyik legintenzívebb bemutatkozás a hazai könnyűzenei életben: a Fonogram Gálán elnyerték „Az év felfedezettje” címet, a fesztiválkörökben irányadó Nagy-Szín-Pad Tehetségmutató verseny nyerteseként pedig minden jelentős fesztivál színpadán felléptek.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 8. csütörtök, 20:00

    A zenekar saját megfogalmazása szerint alternatív popzenét játszik. Az egyszerű, vidám, jó dallamokban hisznek, amelyeket Csorba Lóci érzelmesen ironikus, de leginkább tartalmas szövegei tesznek még izgalmasabbá. A névadó frontember már „egy szál gitáros” előadóként is pozitív fogadtatásra talált. A VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című, nagy sikerű magyar független film és a zene egymásratalálása olyan erőteljes volt, hogy Lóci megkapta a végső visszaigazolást: zenekari felállásban kellene tovább bontogatnia a szárnyait. Így született meg a Lóci Játszik zenekar.
    Ez a koncert mérföldkőnek tekinthető az együttes életében. Elértek egy szintet, egy korszak lezárult, és mostantól az önmagukkal szemben támasztott követelmények is jelentősen megváltoznak. Bizonyítási vágy hajtja őket arra, hogy méltóképpen összefoglalják eddigi eredményeiket. Az este egy stand uppal összekötött „egy szál gitáros” produkcióval indul, ahogyan Lóci a pályáját kezdte. Majd feláll a Lóci Játszik, később csatlakozik a VAN zenekar, s vonósokkal is kiegészül az együttes, hogy a közönség megtapasztalhassa, milyen az, amikor a Lóci Játszik.

    Ajánlatunk


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016