• Program


    Lou Bega
    4

    Lou Bega

    Szupersztár a Haraszthy Amfiteátrumban

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 10. péntek, 20:00

    Szupersztár a Haraszthy Amfiteátrumban

    A Grammy-jelölt Lou Bega érkezik a Haraszthy Amfiteátrumba. A Mambo No. 5. felejthetetlen slágerének előadója azért látogat Magyarországra, hogy elkápráztassa közönségét egyedülálló és utánozhatatlan stílusával és színpadi jelenlétével. Az afrikai és kubai zenei motívumokat a swing, a soul, és a rap elemeivel vegyítő Lou Bega saját zenei műfajt hozott létre a közönség nagy örömére.

    Az előadó albumaiból összesen több, mint 7 millió kelt el világszerte, slágereivel 21 országban vezette az eladási listákat, az Egyesült Államokban tripla platina lemez lett debütáló albuma, a Little Bit of Mambo.

    Legnagyobb slágerét is tartalmazó kislemezéből világszerte több, mint 6 milliónyi példány kelt el, de ezen kívül olyan további saját szerzeményeivel is ismert a műfaj kedvelői előtt, mint az I Got A Girl, a Mambo Mambo, a Tricky Tricky, vagy épp a Sweet Like Cola.

    A világ minden táján megfordult Lou Bega augusztus 10-én látható és hallható az etyeki Haraszthy Amfiteátrum színpadán.


    ETYEK LEGÚJABB LÁTVÁNYOSSÁGA

     

    Az Öreghegy lankáira megálmodott amfiteátrum megépülésével egy álom vált valóra. A Haraszthy Pincészet lenyűgöző épületegyüttesének közvetlen szomszédságában található rendezvény- és koncerthelyszín tökéletesen simul bele a tájba, egyedi élményt nyújtva látogatóinak.

    Etyek Budapesthez való közelségének köszönhetően a helyszín könnyen és gyorsan megközelíthető, tökéletes kikapcsolódást nyújtva a város zajától távol, de mégis elérhető távolságban.

    A pincészet területén éves szinten 60 céges, családi és baráti rendezvényt tartunk, melyeknek tökéletes kiegészítője az újonnan felépült Amfiteátrum.

     

     

    ZENÉS NYÁRI ESTÉK A HARASZTHY AMFITEÁTRUMBAN

    Értéket Teremtünk

    A Haraszthy Amfiteátrum június 29-től minden péntek este várja kedves vendégeit Etyeken a teljes nyári szezonban!

    Töltsön el egy kellemes estét a Haraszthy Pincészet boraival és a Cinnamon étterem válogatott fogásaival, vagy egyszerűen csak piknikezzen az Amfiteátrumban a helyi büfé kínálatát élvezve, majd engedje, hogy magával ragadják a dallamok!
    Kapuinkat már 18:30-kor megnyitjuk, hogy az előadás előtt néhány hűsítő pohár bort, hozzá ízletes falatokat fogyaszthassanak vendégeink, miközben gyönyörködnek a naplemente fényeiben tündöklő panorámában.

    Jegyek

    A helyek szektorokra vannak bontva, melyről a képeknél tájékozódhat pontosabban.

    VIP jegy tartalma:
    - Korlátlan italfogyasztás
    - Koncert előtt vacsora a Cinnamon étteremben
    - VIP parkolás
    - Koncert után after party a művészekkel

    Prémium jegy tartalma:
    - Ajándék egy üveg bor
    - Kiemelt foteles ülőhely

    Ajánlatunk


    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016