• Program


    Lukács Miklós és vendégei / BTF 2018
    2

    Lukács Miklós és vendégei / BTF 2018

    A duójáték az évek folyamán zenei pályám egyik meghatározó részévé vált...

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 19. csütörtök, 20:00

    Nagyon szeretem, mivel a legőszintébb és legizgalmasabb kalandozásokat tudja elindítani azokban a zenei műfajokban, ahol az improvizáció szerves része a zenének! A folyamatos koncentráció és a partnerre való tökéletes odafigyelés, bármilyen zenei helyzetről legyen is szó, nélkülözhetetlen eleme az igazi, jó duóknak.
    Azokat a zenész kollégáimat hívtam partnernek erre az estére, akikkel már évek óta játszom duóformációban is. Rengeteget tanultam és inspirálódtam játékukból.
    Minden percét élvezem, mikor velük repülhetek a zenében, legyen az jazz, magyar népzene vagy akár kortárs improvizáció. A lényeg ugyanaz: benne lenni minden percben a zenében! (Lukács Miklós)


    Közreműködik:

    Szirtes Edina Mókus – hegedű, Dresch Mihály – fuhun,

    Szakcsi Lakatos Béla – zongora, Balogh Kálmán – cimbalom
     

    Ajánlatunk


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    elkafkásodás két részben

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016