• Program


    Lukáš Klánský szóló koncert

    Lukáš Klánský szóló koncert

    Nagy örömmel szeretnénk bemutatni Önöknek az első V4 Nemzetközi Zongorafesztivált, amely Sárospatakon kerül megrendezésre 2018. augusztus 24–30. között.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 26. vasárnap, 16:00

    A visegrádi négyek egyetlen zongorafesztiváljaként 16 koncerttel, négy helyszínen ünnepeljük majd ezt a csodálatos hangszert a hazai és nemzetközi zenei élet legkiemelkedőbb művészeivel!

    Debussy halálának 100. évfordulóján a zeneszerző művei meghatározóak lesznek a fesztiválon. Lengyelország függetlenségének 100. évfordulója nagyszerű alkalmat ad arra, hogy megemlékezzünk Paderewskire, mivel a zeneszerzőnek esszenciális szerepe volt az ország autonómiájának elérésében.

    A fesztivál augusztus 24-i, nagyszabású nyitókoncertjét követően, az esti koncerteken olyan világhírű zongoraművészek szólóestjeit élvezheti a közönség, mint Nelson Goerner, Kevin Kenner vagy Dang Thai Son.
    Rising Stars sorozatunkban négy ígéretes fiatal zongoraművész kap lehetőséget bemutatkozásra a visegrádi négyeket képviselve.

    Szeretettel várjuk Önöket erre a hét gyönyörű napra, amely, ígérjük, hatalmas élvezetet nyújt majd!

    LUKÁŠ KLÁNSKÝ KONCERTJE

    A kitűnő fiatal cseh zongoraművész nem csupán szólistaként aratott számos versenyen sikert (PTA 2002, Agropolli 2003, Karl Drechsel 2007, Beethoven‘s Hradec 2007, International Rotary Piano Competition 2012), de kamaramuzsikusként, a Lobkowitz Trio tagjaként 2014-ben a Johannes Brahms-verseny első díját is elnyerte.

    A Prágai Konzervatórium egyik legkiválóbb hallgatójaként 2010-ben végzett, diplomakoncertjén Chopin e-moll zongoraversenyét játszotta. Európa-szerte rendszeresen koncertezik nemcsak zongoraestekkel, hanem kiváló zenekarok szólistájaként is, valamint számos rangos fesztiválon is fellépett már, közülük néhány: Prágai Tavasz, Festival Lago Maggiore, Mendelssohn Musikwoche Wengen, Chopin Marathon (Darmstadt), Nafplion Festival
    Zenei sokoldalúsága a legutóbbi időkben a karmesterség felé fordította figyelmét: dirigensként tavaly debütált, Mozart Figaro házasságával Prágában, tanárai Tomas Koutnik és Leos Svarovsky.

    Műsor:

    Mozart: D-dúr rondó, K. 485
    Beethoven: E-dúr zongoraszonáta, op. 109

    --
    Chopin: Desz-dúr noktürn, op. 27
    F-dúr noktürn, op. 15
    f-moll ballada, op. 52
    Variations brillante, op. 12
    Prokofjev: I. zongoraszonáta, op. 1

    Ajánló


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016