• Program


    LYUKASÓRA PRÓZA

    LYUKASÓRA PRÓZA

    A Lyukasóránál bevezetett szabály szerint csak holt szerzők műveiből lehet idézni, akár három rövid részletet is, majd információkkal körül írva segíteni a helyes megfejtést.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 31. hétfő, 18:30

    A Lyukasóra c. versidéző-elemző műsor két oszlopos tagja: Szabó T. Anna és Lackfi János új játékot indítanak. A találkozókon a költészet helyett a prózáé, a költők helyett az íróké lesz a főszerep. A meghívott résztvevők elbeszélésekből, kisregényekből, regényekből vagy éppen felnőtt mesékből választott idézetekkel érkeznek és azok íróját fejtik meg együtt a közönség segítségével.

    A prózai fejtörő játék a verses Lyukasórához hasonlóan a szépirodalom kevéssé ismert területeire, még felfedezésre váró írók és műveik világába is elkalauzol. Az egyéni elemzések, a sziporkázóan elmés gondolatcserék és viták ezúttal is az irodalmi kávéházak hangulatát idézik.

    Sok szeretettel várjuk az irodalom rajongókat a Lyukasóra Prózára!

    Ajánlatunk


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Ajánló


    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016