• Program


    Madárház

    Madárház

    Madárház

    báb-mesejáték 4 – 10 éves gyerekeknek
    Hundertwasser képeinek ihletéséből

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. május 15. szerda, 14:00

    A XX. század különös bécsi művészének, Hundertwassernek képi világát idézi ez a négytől tízéves gyerekek részére készült zenés animációs játék. Bábok, árnyak, színes ruhákba öltöztetett labdák játszanak el egy történetet, amely az ismert krétakör-mondára, a próbatételek izgalmára, a madarak titkaira, a barátság és hűség kérdéseire épül.

    Rozi elveszíti rongybabáját, akire madarak találnak rá. Magukhoz veszik, és beköltöznek egy csodásan színes emeletes házba. Amikor a kislány visszakérné a babát, rádöbbentik, hogy milyen felelőtlen volt, amikor a játszótéren magára hagyta őt. Három nehéz próbát kell kiállnia, hogy bizonyítsa: nemcsak keresi, de igazából szereti is az elárvult rongybabát.

    A Stúdió K színészei (Homonnai Katalin, Nyakó Júlia, Spilák Lajos) keltik életre a kötött pulóverekbe öltözött labdákból született dombokat, a Hundertwasser jellegzetesen festett girbe-gurba épületeire emlékeztető színes házakat, a textil-madarakat, a próbatételben szereplő árnybábokat. Mindezt ritmushangszereken megszólaló élő zene kíséri.

    A Stúdió K Színház és a Tatabányai Jászai Mari Színház, Népház közös produkciója.

    Versek: Gál Flóra
    Bábok: Aczél Sára

    Ajánlatunk


    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Zenés Kalandtúra – musical két részben-

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016