• Program


    Mága Jennifer - Vision Show

    Mága Jennifer - Vision Show

    A kimagasló tehetségű énekesnő fiatal kora ellenére énekelt már világsztárokkal, rangos színpadokon, fellépett többek között Amerikában, Olaszországban, Franciaországban, Németországban és rendszeres előadója a Budapesti Újévi Koncerteknek is, ahol 2017. január 1-jén Balázs Fecóval adta elő a Csönd éve című nagysikerű duettet.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 9. hétfő, 20:00

    Legutóbb a világhírű Magyar Állami Operaház színpadán énekelt Mario Frangoulis-szal közösen. Felfigyelt már rá a világ legismertebb zenei szaktekintélye - Céline Dion, Andrea Bocelli, Beyoncé, Madonna, és Mariah Carey producere - a tizenkilencszeres Grammy-díjas David Foster is, aki a következőket mondta Jenniferről:
    „Láttam a Youtube-on a felvételeidet. Nagyon jól énekelsz. Alig várom, hogy együtt léphessünk fel.”
    Jennifer 2015 szeptemberétől a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának klasszikus énekművész hallgatója, az elmúlt években több szólókoncertje volt.
    A Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas zongoraművész által „fekete torkú” énekesnőnek titulált Mága Jennifer ezúttal is káprázatos látványvilággal és varázslatos showműsorral lepi meg a közönséget a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretében. A nagyszabású koncerten az igényes könnyűzenéé lesz a főszerep, felcsendülnek Beyoncé, Celine Dion, Stevie Wonder, Jennifer Lopez, Etta James, Pink, Katy Perry, Ariana Grande slágerei, de számos magyar dalt is tartogat a publikum számára!

    SZTÁRVENDÉGEK:

    Mario Frangoulis, görög tenor, aki 2011-ben elnyerte a világ legjobb klasszikus crossover előadója címet. A görög származású művész énekelt már a legrangosabb teátrumokban a legnagyobbakkal, Plácido Domingo-tól Celine Dionig. 

    Takács Nikolas, többszörös platinalemezes énekes, aki 2010-ben elindult az X-Faktor televíziós tehetségkutató versenyen, ahol az egész ország megismerte őt.
    Azóta számos albummal és slágerlistás dallal jelentkezett a publikum számára, amelyekkel minden alkalommal elnyerte a közönség szívét.


    Ajánlatunk


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016