• Program


    "MAGÁNYTÓL AZ ÖSSZETARTOZÁSIG" Pál Feri atya előadása
    4

    "MAGÁNYTÓL AZ ÖSSZETARTOZÁSIG" Pál Feri atya előadása

    „Magánytól az összetartozásig”
    Pál Ferenc római katolikus pap, mentálhigiénés szakember előadása a közelgő Házasság Hete programsorozat alkalmából
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 3. szombat, 19:00

    Pál Feri ebben az előadásában arra keresi a választ, mi az, ami ellehetetleníti a hosszú kapcsolatra irányuló törekvéseinket, miért jellemez egyre többeket a magány vagy az elmagányosodás, akár a kapcsolatokon belül is?
    A magyarországi kutatások szerint a felnőtt népesség 50 százaléka tud csak biztonságosan kötődni. Ez ijesztő arány!  A lakosság felének tehát komoly kötődési zavarai vannak, „erős sebződés a bizalomban, kötődésben, intimitásban.” Ezek rendszerint a negatív gyermekkori élményekből származnak, rendezetlen szülő-gyerek viszonyból, szeretetlen, veszekedős apa-anya mintákból.
    Pál Feri azonban reményt is ad nekünk, azért mert valaki nem tud biztonságosan kötődni, még nem válik esélytelenné a párkapcsolatban, „azonban tudatosságra és fokozott erőfeszítésekre lehet szüksége, hogy ne sebzettsége irányítsa az életét, hanem ő adjon szabadon választ a gyöngeségeire.”

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Castelnuovo-Tedesco Lalo Berlioz Dueñas Orozco-Estrada

    A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

    Ajánló


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    ANCONAI SZERELMESEK ZENÉS KOMÉDIA KÉT FELVONÁSBAN TURAY IDA SZÍNHÁZ ELŐADÁSA

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016