• Program


    Magdaléna Rúzsa

    Magdaléna Rúzsa

    Magdaléna Rúzsa - Rúzsa Magdi estje

    koncert vallomásokkal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 27. péntek, 19:30

    (20.00 órás kezdés esetén az előadás várható befejezésének ideje 22.05)

    Egy kislány játszik a poros padláson. Nagymamája nyikorgó ládájában talál egy tükröt és egy rúzst.
    Ahogy kifesti kicsi száját, és a tükörbe néz, egyszercsak híres, nagy énekesnőként látja magát, aki egy este majd csillogva áll a rivalda fényében. Ez az est elérkezett.
    Az egykori kislány rúzsa idefesti elénk az álmok és a valóság énekesnőjét: ő Magdaléna!

    Rúzsa Magdi átváltozik, és Magdalénaként lép a színpadra, hogy őszinte hangon meséljen ismeretlen életéről dalokban és történetekben. A nagy slágerek, az új vagy újrafelfedezésre kerülő dalok különleges alkalmat teremtenek arra, hogy a nagyszerű énekesnő új oldaláról mutatkozzon be.
    Ismerős sztár, meglepő műfajban, szokatlan őszinteséggel: ez a meglepetések estje lesz...

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

    Ajánló


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016