• Program


  Mágnás Miska

  Mágnás Miska

  Szirmai Albert – Bakonyi Károly – Gábor Andor: Mágnás Miska – Katona József Színház, Kecskemét (rendező: Rusznyák Gábor)

  1916-ban, 100 évvel ezelőtt látott napvilágot a Mágnás Miska, az ország akkori legkiválóbb táncos- komikusának, Rátkai Mártonnak írott operett. A grófkisasszony, Rolla és az egyszerű származású mérnök, Baracs szerelme a társadalmi különbég miatt meghiúsulni látszik. Ám a mosdatlan lovászfiúból előkelő úrrá avanzsáló Miska megjelenésével a történet izgalmas fordulatot vesz. Az igaz szerelem védelmében és a rangot mindennél előbbre valónak tartók megbosszulására kieszelt cselszövések, félresikerült próbálkozások oltári patáliába fulladnak. A „Cintányéros cudar világ”-tól a „Hoppsza Sári”-ig rögös az út, de az őszinte, szerelmes vallomások mindent elsimítanak. A kecskeméti Katona József Színház közkedvelt művészei felejthetetlen operett- élményt ígérnek.

  Ajánló


  Kálmán Imre – Julius Brammer – Alfred Grünwald: Marica Grófnő Operett

  …TIED A VILÁG! zenés társasjáték dalok: Illés Zenekar librettó: Szente Vajk

  Az Auditórium Hungaricum bemutatja a Spanyol Királyi Lovasiskola főszereplésével Andalúz Fiesta című lovas…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016