• Program


    Magyar állapotok

    Magyar állapotok

    Verses önérzet egy részben.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 5. hétfő, 10:00

    A Budaörsi Latinovits Színház tenni kíván azért, hogy minél többen vegyenek könyvet, verseskötetet a kezükbe. Örülnénk, ha esténként olykor olvasgatnának elalvás előtt, beszédtémává válna egy-egy költemény az iskolai folyosókon a szünetben. Alkalomhoz nem kötött, mindenkor elgondolkodva szórakoztató produkciónk ezért versmondás helyett színpadi szituációkba foglalva szól a nemzeti és a személyes sorskérdésekről. Szerelemről, hitről, becsületről, tisztességről egymással beszélgető emberek közé csöppen a néző, aki egy felemelő óra után biztosan sok mindent tisztázni fog önmagában.

    A líra mint műfaj manapság szinte tetszhalott. Nagy feltámadása lesz. Mert szükségünk van olyan derűt hozó, hitet tápláló, időtálló értékekre, amiknek befogadása nem időigényes. Varázstalanított világunk végképp sivárságba süpped, ha a hétköznapok zsivajában nem engedjük megszólalni magunkban a míves formákba öntött gondolatokat megszólaltató bölcseket. A javunkra szolgálnak.

    KÖZREMŰKÖDNEK

    BÖRÖNDI BENCE, BREGYÁN PÉTER, HORVÁTH FANNI, ILYÉS RÓBERT, PÁDER PETRA

    Rendező: FRIGYESI ANDRÁS 

    Zongorán kísér: DARVAS FERENC

    Ajánlatunk


    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016