• Program


    Magyar-Amerikai est - Talamba és a Hot Jazz Band közös koncertje

    Magyar-Amerikai est - Talamba és a Hot Jazz Band közös koncertje

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 12. szombat, 19:00

    A 2017. december 8-9-i nagy sikerre való tekintettel 2018-ban ismét:
    Az Artisjus-días Talamba Ütőegyüttes és a Kossuth-díjas Hot Jazz Band első közös koncertje!
    A XX. század amerikai zenéje- pl. Bernstein világhírű West Side Story-ja erre a koncertre készült, a Talambára jellemző különleges hangszerelésben- és a századeleji magyar slágerek - Karády, Kabos, Jávor, Latabár filmek zenéje – a Hot Jazz Bandre jellemző autentikus hangzásban kerülnek bemutatásra. Sokféle hangszer, ismert slágerek két elsőrangú együttestől. Igazi zenei csemege minden korosztálynak.

    Ajánlatunk


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

    Ajánló


    Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016