• Program


    MAKÁM - Bogárbál

    MAKÁM - Bogárbál

    A Bogárbál címû interaktív gyerek-családi mûsor játékos formában igyekszik közel hozni a mai városi gyermekekhez a természetet s a benne élő állatokat.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 13. kedd, 14:00

    A Makám együttes a hazai népzene és világzene egyik legrégibb formációja, 1984-ben alakult. Eddig húsz szerzõi lemeze jelent meg, s közel kétezer koncertet adott itthon és szerte a világban Párizstól Delhiig, Varsótól Dubrovnikig. Az együttes repertoárjával az ifjabb nemzedékek megszólítására is komoly szerepet szán, ezt jelzi a Szindbád, az Ákom bákom és a Csillagváró c. CD-ik rendkívüli népszerûsége.

    A dalok nem csak a gyerekeket szólítják meg, kicsit, nagyot, öreget egyaránt hív, kik játékos kedvüket megõrizték. Hallunk az ebihalak születésérõl, a karikás szemû nyúl rémálmáról, egy álmedve téli settenkedéseirõl, a bogarak tavaszi báljának vendégseregérõl, a kabócáról, aki szamócát termeszt a kertjében és még a "ma született" aligátor gyerkõcre leselkedõ veszélyekrõl is. Akinek ez sem elég, azzal kimegyünk az Állatkertbe és a Barlangszínházban meghallgatjuk az ott élõ állatok hangversenyét.Vekerdy Tamás írja ajánló szövegében: "A lélek, az idõ miféle mélységeibõl, a tájak miféle messzeségeibõl zeng fel ez a zene, szól ez a dal? Mit rejt a népek lelke,mit rejtenek a népek lelkei? Utoljára talán gyerekkorunkban volt meg ez az átjárás idõk, népek és távolok közt, mert bennünk, magunkban fedeztük fel mindezt..."

    Ajánlatunk


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Ajánló


    Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016