• Program


    Makrancos Kata
    10

    Makrancos Kata

    William Shakespeare: Makrancos Kata
    vígjáték

    A bravúros vígjáték főhőse az éles nyelvű, nyers modorú Kata, aki mindenkit elmar maga mellől, így nem sok reménye van a házasságra. Ám mégis akad egy elszánt férfi, Petruchio, aki vállalkozik Kata megszelídítésere...

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. május 24. szerda, 19:00

    De vajon hogyan lehet megszelídíteni egy makacs, kezelhetetlen, öntörvényű nőt, aki hallani sem akar a férfiról? És egyáltalán: mitől lesz makrancossá egy nő? Azért, mert nő? Vagy szeszélyből, netán keserű sértettségből? Vagy csak azért, mert tisztában van a saját értékeivel? És vajon mivel kelti fel egy életerőtől duzzadó, akadálymentes hódításokhoz szokott, magabiztos férfi figyelmét? Találkozásuk láttán a néző előtt fölsejlik a szimpla macsó nőgyalázás lehetősége, de éppen úgy a férfi–nő kapcsolat mindig kiszámíthatatlan biokémiája is.

    Gothár Péter egyedi fantáziája, különleges látásmódja és kivételes humora filmjeiben és színházi rendezéseiben is megmutatkozik. Többször rendezett a Vígben, dolgozott nálunk Ruttkai Évával Az öreg hölgy látogatásában, a Koldusoperában a felejthetetlen Kaszás Attilával, ezúttal pedig Börcsök Enikővel és Nagy Ervinnel állítja színpadra a Makrancos Katát.

    Viola da gambán közreműködik: Stollár Xénia / Kallai Nóra.

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016