• Program


    Mamma Mia!

    Mamma Mia!

    musical
    esőnap: július 9.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 8. szombat, 21:00

    2014-ben, a Mamma Mia! hazai bemutatójával kezdte meg az együttműködést a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Madách Színház. A világon először a Szegedi Szabadtérin állíthatta színre Szirtes Tamás rendező nonreplika verzióban a szuperprodukciót. A siker óriási volt, csak a Dóm téren azóta több mint 57ezren látták az ABBA-musicalt, és mi sem bizonyítja jobban a nézők szeretetét, mint hogy 2017-ben immár a negyedik évad alkalmával tűzik műsorra a darabot. Az alkotók ígérik: idén is fergeteges diszkóhangulatot varázsolnak a Dóm térre, a buli végén pedig várhatóan most is elkerülhetetlen lesz a közös tánc. A pörgős, vicces, érzelmes musicalben olyan világslágerek csendülnek fel, mint a „Dancing Queen”, a „Knowing Me Knowing You”, a „Super Trouper” és természetesen a „Mamma Mia!”.

     

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    Ajánló


    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016