• Program


    Marcipán Cica és az oroszlánság ( Marcipán Cica Társulat)

    Marcipán Cica és az oroszlánság ( Marcipán Cica Társulat)

    Marcipán Cica Társulat: Marcipán cica és az oroszlánság
    interaktív koncert-mesejáték

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 9. vasárnap, 10:30

    A kényes-fényes, kotnyeles Marcipán cica egy könyvből értesül arról, hogy ő az állatok királyának, az oroszlánnak rokona. Királyi származásának okát hódolatra szólítja fel a háziállatokat, majd elhatározza, hogy Afrikába megy, felkeresi őfelségét, és megtanulja tőle a királyság csínját-bínját. Kalandos utazás során eljut Afrikába, ahol kiderül, hogy az afrikai oroszlánnak cseppet sincs királyi dolga, koplalás van és vadász. Majd a cirkuszi rokonával találkozik, aki öreg, fáradt, és nagyon fél az idomártól. Végül hazamegy, ahol ráébred: itthon vagyok igazán király!

    A rendkívül látványos, interaktív előadásban a főszereplő énekes-zenész-színész házaspár: Zsámár Kati és Gay Tamás élő szereplőként mesélnek, énekelnek, gitároznak, szaxofonoznak, és megelevenítik Marcipán cica történetét. A báb Marcipán cica szerepét évekig Szöllősy Irén, az egész ország által ismert Futrinka utcabeli Cicamica játszotta, aki Zsámár Kati édesanyja. Most már unokája, Gay Ágota vette át a szerepet. Az előadás így három generációs produkció lett, mint ahogy a közönség is három generációs: egyre több olyan család ül a nézőtéren, ahol a fiatal szülők a Marcipán cica előadáson nőttek fel, és most hozzák saját gyerekeiket, valamint szüleiket is.

    Szereplők:

    Zsámár Katalin és Gay Tamás
    Marcipán cica: Gay Ágota, bábművész

    Író: Bábor Éva, Zsámár Katalin
    Tervező: Gábor Éva
    Zene: Gay Tamás
    Asszisztens: Kalmár Éva

    Rendező: Urbán Gyula

    Ajánlatunk


    Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

    Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016