• Program


    MasterCard Jazz Brunch

    MasterCard Jazz Brunch

    Minden hónap első vasárnapján 11 és 15 óra között Mastercard Jazz Brunch néven élőzenével várják azokat, akik egy finom, ráérős reggelivel szeretnék kezdeni a hét utolsó napját.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. május 5. vasárnap, 11:00

    Az egészséges táplálkozás hívei örömüket lelik az új kínálatban, hiszen az ételek kizárólag vegyszer- és adalékmentes hozzávalókból készülnek, valamint számos glutén-, cukor- és laktózmentes termék vár a betérőkre. A vasárnapi brunchot, ahogy azt a készpénzmentes K:antinban megszokhattuk, a vendégek kizárólag bankkártyával tudják rendezni.

    A K:antin főtámogatója – ahogy immár 6 éve a Katona József Színházé - a jövőben is a Mastercard marad, amely elkötelezett a készpénzmentes fizetési innovációk mellett. A Katona József Színház vendégei nem csak a büfében élvezhetik a készpénzmentes (akár egyérintéses) fizetés előnyeit, színházjegyüket a jegypénztárban az interneten vagy akár készpénzmentes jegykiadó automatában is megvásárolhatják bankkártyával.

    Ajánlatunk


    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

    Ajánló


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016