• Program


    Matthias Goerne és a Kammerorchester Basel

    Matthias Goerne és a Kammerorchester Basel

    Zenekar a központban
    Matthias Goerne és a Kammerorchester Basel  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 29. hétfő, 19:30

    Mozart: 9. (D-dúr) szerenád, K. 320 („Postakürt”) – 1–4. tétel
    Schubert: Des Fischers Liebesglück, D. 933
    Schubert: Das Heimweh, D. 851
    Schubert: Ganymed, D. 544
    Schubert: Abendstern, D. 806
    Schubert: Pilgerweise, D. 789
    Schubert: Alinde, D. 904
    Mozart: D-dúr induló, K. 335
    Mozart: 9. (D-dúr) szerenád, K. 320 („Postakürt”) – 5–8. tétel
    Matthias Goerne (bariton)Kammerorchester Basel (koncertmester: Anders Kjellberg Nilsson)

    Bár Matthias Goerne a legelőkelőbb operaházak színpadain lép fel – a Metropolitan Operától a Covent Gardenig, a Bécsi Operától a madridi Teatro Reálig –, és olyan szerepeket énekel, mint Wotan, Amfortas, Kékszakállú vagy Wozzeck, a nagyközönség elsősorban dalénekesként tartja számon és a legnagyobb elődök méltó örökösének tekinti. Schubert tolmácsolójaként etalonértékű felvételeket készített, 12 albumból álló sorozata a daléneklés történetének mérföldköve: a három nagy dalciklus mellett 164 további dal szerepel ezeken a lemezeken. Az utóbbi években a Schubert-dalok nem hagyományos előadásával is szívesen kísérletezik, 2016-ban például vonósötös társaságában vette fel a szerző néhány kompozícióját. Ezúttal vonószenekari kísérettel szólaltat meg dalokat, partnere az 1984-ben alapított Bázeli Kamarazenekar, mely szellemiségében a legendás mecénás-karmester, Paul Sacher örökségét viszi tovább: az együttes küldetésének tekinti, hogy a régi és az új zene harmonikus egyensúlyát teremtse meg. A svájci együttes a kiváló norvég hegedű- és brácsaművész, Anders Kjellberg Nilsson koncertmesteri vezetésével érkezik a Zeneakadémiára.

    Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016