• Program


    MÁV Festetics/1.

    MÁV Festetics/1.

    A MÁV Szimfonikusok Festetics bérletének sajátosságaihoz tartozik, hogy teret ad kibontakozó fiatal tehetségeknek, illetve szólista-feladatokat ad a zenekar tagjainak. Idei nyitó hangversenyünk főszereplője Pálfalvi Tamás trombitaművész.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 18. péntek, 18:00

    Műsor

    Telemann: D-dúr koncertszonáta trombitára és vonósokra
    Albinoni: Esz-dúr trombitaverseny
    Sztravinszkij: A katona története

    Mesélő: Molnár Gusztáv

    Közreműködik
    Pálfalvi Tamás (trombita)

    Vezényel: Daniel Boico

    A MÁV Szimfonikusok Festetics bérletének sajátosságaihoz tartozik, hogy teret ad kibontakozó fiatal tehetségeknek, illetve szólista-feladatokat ad a zenekar tagjainak. Idei nyitó hangversenyünk főszereplője Pálfalvi Tamás trombitaművész. 1991-ben született Salgótarjánban, szülővárosában kezdte, majd Budapesten a Weiner Leó Konzervatóriumban folytatta zenetanulmányait. 15 éves korában megnyerte az Országos Szakközépiskolai Trombitaversenyt, utána pedig sorozatban szerezte az előkelő versenydíjakat. Ösztöndíjjal tanult az Egyesült Államokban, majd a Liszt Ferenc Zeneakadémián szerezte meg diplomáját, azóta világjáró művész. A hangverseny egész műsora „róla szól” és átíveli a zenetörténetet: Telemann barokk szonátájától eljut Sztravinszkij híres „zenés meséjéig”, ez az 1918-ban bemutatott „A katona története”. A különös darabban szerepel egy Mesélő, valamint hét muzsikus: hegedű, nagybőgő, klarinét, fagott, trombita, harsona és ütőhangszerek művészei. Zenekarunk új karmestere, Daniel Boico ezen a hangversenyen mutatkozik be a Festetics koncertek hallgatóinak.

    Ajánlatunk


    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016