• Program


    MÁV Kamarasorozat/3.

    MÁV Kamarasorozat/3.

    Tarkó-Nagymengyi Dóra, a zenekar II. hegedű szólamvezetője indította útjára nagy sikerű kamarazenei sorozatunkat 2013 januárjában. Az ő művészeti vezetésével minden évadban, így idén is négy hangversennyel örvendeztetik meg a közönséget Zenekarunk zenészeiből álló kamarazenei csoportok.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. május 23. szombat, 17:00

    Műsor

    Haydn: F-dúr Szonáta
    Poulenc: Szonáta trombitára, kürtre, harsonára
    Krommer: Esz-dúr Quartett
    Bach: V. Brandenburgi verseny BWV 1050

    Tarkó-Nagymengyi Dóra, a zenekar II. hegedű szólamvezetője indította útjára nagy sikerű kamarazenei sorozatunkat 2013 januárjában. Az ő művészeti vezetésével minden évadban, így idén is négy hangversennyel örvendeztetik meg a közönséget Zenekarunk zenészeiből álló kamarazenei csoportok. A Kamarazenei bérlet művészeti vezetője, Tarkó-Nagymengyi Dóra kezdeményezésére, az előadások nézőterére minden alkalommal meghívást kapnak egyegy olyan alapítvány munkatársai, melyek a hátrányos helyzetűek, a fogyatékkal élők, vagy a rászorultak számára a beilleszkedést vagy az élethelyzetet segítő programokat dolgoztak ki. A zene segítségével szeretnénk áldozatos munkájukat megköszönni, elismerni és erőt adni további fáradhatatlan útjukhoz. A 2018–19-es évadban az Amigos a gyerekekért, a Bátor Tábor, a Nem adom fel és a KórházSuli Alapítványok munkatársai és önkéntesei voltak a hangversenyek vendégei.

    Ajánlatunk


    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

    Ajánló


    Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

    Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016