• Program


    Mercedes Peón / Európai Hidak 2017 – Spanyolország

    Mercedes Peón / Európai Hidak 2017 – Spanyolország

    Mercedes Peón a spanyol világzene kultikus alakja, minden idők egyik legboszorkányosabb „kopasz énekesnője”.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 23. szombat, 20:00

    Másfél évtizedes galíciai népzenekutatás után, 2000-ben készítette első lemezét, melynek markáns hangvétele azóta védjegyévé vált. Olyan zsigeri módon ötvözte az énekes-, dudás- és ütőshagyományt a kortárs elektronikus zene eszköztárával, mintha az efféle varázslat a világ legtermészetesebb dolga lenne. A Müpába szeptemberben megjelenő, Deixaas című lemezével érkezik, amely két másik - énekes, szempleres, ütős - „boszorkával” karöltve röpít magával.

    Ajánlatunk


    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

    vígjáték két részben

    Ajánló


    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016