• Program


    Mérgezett egér

    Mérgezett egér

    Osztrák vígjáték, 103 perc, 2017
    Német nyelven, magyar felirattat

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 12. szerda, 16:00

    Rendező: Josef Hader

    Forgatókönyvíró: Josef Hader
    Szereplők: Georg Friedrich, Josef Hader, Jörg Hartmann

    A zenekritikus Georg elveszíti állását a patinás bécsi napilapnál. Felesége, a nálánal jóval fiatalabb Johanna pont nemrég jelentette be, hogy gyereket szeretne, ezért Georg nem meri neki elmondani, mi történt. Ehelyett bosszúhadjáratra indul egykori főnöke ellen, és egykori, évtizedek után újra felbukkanó iskolatársával belekezd egy lerobbant hullámvasút felújításába.

    Bemutató dátuma: 2017.06.29.
     

    Forgalmazó: Cirko Film

    Ajánlatunk


    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016