• Program


    Mese-Játszó-Ház - Családi kézműves mese

    Mese-Játszó-Ház - Családi kézműves mese

    családi kézműves mese

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. január 22. vasárnap, 10:00

    A Mese-Játszó-Ház az élő szóban, szabadon előadott népmesét, a közönség aktív részvételével zajló dramatikus játékot és a kézművességet ötvözi.

    A gyerekek először elkészítik azt a tárgyat, melynek a mesében nélkülözhetetlen szerepe lesz, majd ezután következik maga a mese, melynek egy-egy részét a gyerekekkel együtt jelenítik meg.

    A népmese, a népi játék, a népdal, a találós kérdés, a drámajátékok, utánzójátékok, világteremtő játékok, a közös zenélés és tánc lehetővé teszi, hogy a gyerekeket az életkoruknak és érdeklődésüknek megfelelően bevonjuk a játékba, valamint különböző művészeti területek összekapcsolásával, alkalmazásával éljék át a mesét.

    Mesemondó: Sándor Ildikó

    Kézműves: Csiki Virág

    4 éves kortól ajánljuk

     

    Ajánlatunk


    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016